SPLETNA STAVNICA BETADRIA

 

Betadria stavnica
Betadria desktop

WWW.BETADRIA.COM

Informacije o stavnici Betadria:

Betadria spletna stavnica je v lastništvu podjetja Betadria Online SRL, ki je ustanovljena leta 2009, s sedežem v Veliki Britaniji. Spletna stavnica Betadria ima velik odstotek rasti, kar omogoča, da ponudba postaja vse bolj raznolika. V zadnjem času so posebaj aktivni v republikah bivše Jugoslavije. Športna ponudba stavnice Betadria je odlična, stavite lahko na vse športe. Spletna stran izgleda lepo, medtem ko je navigacija zelo preprosta. Varnost uporabnikov je na najvišji možni ravni. Vsi osebni podatki uporabnika se obravnavajo kot zaupni podatki. S stavnico Betadria lahko stavite v vsakem trenutku, se pravi, 24 ur na dan. Veliko število športov, lig in načinov stavljanja. Stavnica Betadria absolutno ne zaostaja za največjimi spletnimi stavnicami, ko gre za ponudbo tekem za stavljanje; poleg nogometa, obstajajo tudi drugi športi, katerih ponudba je resnično fenomenalna. Stavnica Betadria ima, poleg športnih stav in stav v živo, v ponudbi tudi casino. Sama stran je bila prevedena v več kot 30 jezikov. Podporo uporabnikom zagotavlja prek e-maila. Pozitivna stvar je tudi to, da so dobrodošli igralci iz naše regije; podpirajo vplačila igralcev iz Slovenije in drugih držav v regiji. Za začetnike je stavnica Betadria odlična izbira, ker je zelo podobna lokalnim stavnicam, enostavna za uporabo in vsem novim uporabnikom ponuja dober bonus.

Kako odpreti račun v stavnici Betadria?

Odpiranje računa je zelo enostavno in hitro. Takoj, ko pridete na osnovno stran, začnite registracijo tako, da kliknete na "Register", v zgornjem desnem kotu. Nato izpolnite obrazec in potrdite svojo registracijo prek povezave, ki jo boste dobili na e-mail, ki ste ga uporabili pri registraciji. Nato lahko začnete s stavami.

Kako izvesti vplačilo denarja v stavnici Betadria?

Stavnica sprejema debetne kartice (Visa) in kreditne kartice (Visa in Mastercard). Poleg vplačila sredstev s kreditnimi karticami, je mogoče denar na račun Betadria vplačati tudi z uporabo Skrilla ali bančnega nakazila. Za vplačila s karticami, Betadria zaračunava provizijo v višini 3-4%, za ostala vplačila pa provizije ni. Minimalno vplačilo je 10€, maksimalno pa 500€.

Kako izplačati denar iz stavnice Betadria?

Izplačilo lahko izvedete prek Skrilla ali bančnega nakazila. Minimalno izplačilo je 50€, provizije ni.

ŠPORTNA STAVNICA BETADRIA

Betadria stavnica

Ponudba stav stavnice Betadria:

Športne stave: Na Betadria imate v vsakodnevni ponudbi mnogo različnih stav. Ponudba je naslednja: nogomet, tenis, košarka, odbojka, rokomet, baseball, hokej na ledu, ameriški nogomet, bilijard, pikado, rugby, boks in drugo. Poleg standardnih stav na 1, X 2, in dvoznaka, lahko stavite na polčase, polčas/konec, handicap, under/over število golov, liho/sodo število golov, točen rezultat in drugo. Pri stavah na najpopularnejši šport, nogomet, so prisotne skoraj vse evropske lige, celo tiste, ki jih imenujemo male lige. Kot standardni del stavljanja so tukaj tudi - stave v živo. Kvote stavnice Betadria so precej konkurenčne kvotam drugih spletnih stavnic na trgu.

Stave v živo Betadria: Stavnica Betadria ima v svoji ponudbi tudi stave v živo; stavite lahko na skoraj vse športe v ponudbi. Stave v živo vam nudijo možnost, dа na enem listku kombinirate rаzlične vrste stav v živo. Stave v živo Betadria so zelo preproste in pregledne, z zelo privlačnimi kvotami. V ponudbi je, seveda, največ nogometa, poleg nogometa, pa obstaja veliko tenisa in košarke.

BONUS SPLETNA STAVNICA BETADRIA

Stavnica Betadria daje vsem novim uporabnikom 25% bonus na prvo vplačilo. Bonus lahko znaša tudi 100€. Pravila za izplačilo so: 6x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici na koeficient 2.0 ali več, v roku 90 dni. Bonus velja za igralce iz Slovenije.
VZEMI BONUS BETADRIA

Posebnosti stavnice:

- Preprosto kreiranje listkov in zelo enostavna uporaba stavnice.
- Bonus v višini 10-25% na kombinirane listke.
- Najboljšo ponudbo za ligi v regiji.
- Če imate težave, vam je na voljo tehnična podpora.

Betadria stavnica

Ostalo:

Stavnica Betadria ima tudi zelo moderno spletno stran, ki je zelo praktična za uporabo. Je zelo enostavna in pregledna.

PREGLED SPLETNE STAVNICE BETADRIA
Singli: Da
Način vplačila: Debetne kartice (Visa) in kreditne kartice (Visa, MasterCard), Skrill, bančni transfer.
Minimalno vplačilo: 10€
Maksimalno vplačilo: 500€ ob vplačilu.
Stroški vplačila: Za vplačila s karticami, Betadria zaračunava provizijo v višini 3-4%, za ostala vplačila pa provizije ni.
Način izplačila: Skrill/Moneybookers, bančni transfer.
Minimalno izplačilo: 50€
Maksimalno izplačilo: Brez omejitev.
Stroški izplačila: Brez provizije.
Minimalno vplačilo na listek: 0.50€
Maksimalno vplačilo na listek: Brez omejitev.
Maksimalni dobitek: 10.000€
Valute: EUR.
Jeziki: Angleški, hrvaški, makedonski, bosanski, nemški, španski, francoski, italijanski, madžarski, romunski, švedski, norveški, grški, poljski, portugalski, bolgarski, ruski, ukrajinski, češki, turški, kitajski, vietnamski, indonezijski, danski, finski...
Format kvot: EU.
Tehnologija zaščite podatkov: SSL
Mobilne stave: Ne
P2P stave: Ne
Spletna podpora uporabnikom: Ne
Ostalo: Na spletni strani Betadria lahko najdete pregled kvot.
Športna stavnica Betadria

Zaključek:

Betadria ponuja bonus v višini 10-25% na kombinirane listke s šest ali več parov, enostavnost stav, brez manipulativnih stroškov, stave "iz naslanjača", 0-24, 365 dni v letu, bogata ponudba številnih športov, odličen bonus za nove uporabnike, loto stave, stave v živo več kot 500 dogodkov na teden. Najboljšo ponudbo za ligi v regiji!!!

OBIŠČITE BETADRIA