BONUSI IN PROMOCIJE SPLETNIH STAVNIC

 

ŠPORTNA STAVNICA MEGAPARI BONUS

Megapari stavnica bonusMegapari vsakemu novemu članu podarja 100% bonus dobrodošlice za prvi polog. Bonus je do 100 €. Da bi dobili bonus, se morate registrirati v stavnici Megapari in izvesti prvo vplačilo (minimum 1 €). Vaše vplačilo se bo avtomatično podvojilo, vse do 100 €. Pravila za izplačilo: v roku 30 dni 5 x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici na kombinirane stave, izmed katerih morajo imeti najmanj trije dogodki koeficient 1.40 ali več.
Več informacij o stavnici Megapari

 

ŠPORTNA STAVNICA PARIPESA BONUS

Paripesa stavnica bonusParipesa vsem novim uporabnikom podarja 100% bonus na prvo vplačilo. Bonus znaša do 100 €. Da bi pridobili bonus, se je potrebno registrirati v stavnici Paripesa in izvesti prvo vplačilo (minimum 1 €). Vaše vplačilo se bo avtomatično podvojilo, vse do 100 €. Pravila za izplačilo: 5x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici (combo stave), od česar morajo imeti najmanj trije dogodki koeficient 1.40 ali večji.
Več informacij o stavnici Paripesa

 

ŠPORTNA STAVNICA RELOADBET BONUS

Reloadbet stavnica bonusReloadbet daje vsem novim uporabnikom 100% bonus na prvo vplačilo. Bonus je vse do 120 €. Da bi dobili bonus, se registrirajte v stavnici Reloadbet in izvedite prvo vplačilo, minimum 20 €, odigrajte eno stavo v višini vplačanega pologa(single ali combo) z minimalno kvoto 1.50 in bonus je avtomatsko na vašem računu. Pravila za izplačilo: 10x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici (single ali combo stave) na koeficient 1.80 ali večji. Rok za obračanje bonusa je 60 dni.
Več informacij o stavnici Reloadbet

 

ŠPORTNA STAVNICA 22BET BONUS

22bet stavnica bonus22bet vsem novim uporabnikom daje 100% bonusa na prvo vplačilo. Bonus znaša do 122€. Da bi dobili bonus, se morate registrirati v stavnici 22bet in izvesti prvo vplačilo (minimum 1€). Vaše vplačilo se bo avtomatično podvojilo vse do 122€, poleg tega pa dobite še 22 bonus točk, ki jih lahko izkoristite v športni stavnici. Pravila za izplačilo: 5x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici v roku 7 dni na combo stave, pri čemer morajo imeti najmanj 3 dogodki koeficient 1.40 ali večji.
Več informacij o stavnici 22bet

 

ŠPORTNA STAVNICA BETANDYOU BONUS

Betandyou stavnica bonusBetandyou vsakemu novemu članu podarja 100% bonus dobrodošlice za prvi polog. Bonus je do 110 €. Da bi dobili bonus, se morate registrirati v stavnici Betandyou in izvesti prvo vplačilo (minimum 10 €). Vaše vplačilo se bo avtomatično podvojilo, vse do 110 €. Pravila za izplačilo: v roku 30 dni 5 x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici na kombinirane stave, izmed katerih morajo imeti najmanj trije dogodki koeficient 1.40 ali več.
Več informacij o stavnici Betandyou

 

ŠPORTNA STAVNICA 1XBET BONUS

1xBet stavnica bonus1xBet daje vsem novim uporabnikom 100% bonus na prvo vplačilo. Bonus je do 100 €. Da bi dobili bonus, se morate registrirati na stavnico 1xBet in izvesti prvo vplačilo (minimalno 1 €). Vaše vplačilo se bo avtomatsko podvojilo, vse do 100 €. Pravila za izplačilo: 5x vložiti vplačano vsoto in bonus v športni stavnici, single ali kombo stave na koeficient 2.00 ali več (za kombo stave mora imeti najmanj en tekma koeficient 2.00 ali več). Bonus je dostopen za igralce iz vseh držav, razen Rusije in bivših republik Sovjetske zveze!
Več informacij o stavnici 1xBet

 

ŠPORTNA STAVNICA LSBET BONUS

Lsbet stavnica bonusLsbet vsem novim uporabnikom daje 50% bonusa na prvo vplačilo. Bonus je vse do 120 €. Da bi dobili bonus, se registrirajte na stavnico Lsbet in izvedite prvo vplačilo z minimalnim pologom 20 €, odigrajte eno stavo v višini vplačanega depozita, single ali kombinirano, z minimalno kvoto 2.00; če uganete, lahko takoj dvignete denar s stavnega računa, če želite, če pa zgrešite, lahko za bonus zaprosite prek klepeta v živo ali prek e-maila in bonus bo na vašem računu. Pravila za izplačilo: 6x vložiti vplačani znesek in bonus na športni stavnici, single ali kombinirano, na koeficient 2.00 ali več. Bonus je na voljo igralcem iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Srbije in Črne gore!
Več informacij o stavnici Lsbet

 

ŠPORTNA STAVNICA 1XBIT BONUS

1xbit stavnica bonus1xBit svojim novim igralcem prinaša ekskluzivni bonus dobrodošlice v vrednosti vse do 7 BTC! Da bi dobili bonus, se morate registrirati v stavnici 1xbit in označiti polje "Take part in bonus offers" v oddelku "My Account". Vplačate znesek v višini najmanj 5 mBTC. Maksimalni bonus, ki ga je mogoče dobiti, je: za 1. vplačilo - 100% bonusa do 1 BTC, za 2. vplačilo - 50% do 1 BTC, za 3. vplačilo - 100% do 2 BTC, za 4. vplačilo - 50% do 3 BTC. Pravila za izplačilo: 40x vložiti vplačani znesek in bonus na koeficient 1.60 ali več, v roku 30-ih dni po vplačilu.
Več informacij o stavnici 1xbit

 

POMEMBNO: Promocije in bonusi so določeni s strani stavnic. Pazljivo preberite pogoje in odredbe promocije in bonusa pred vsakim vplačilom. Bonuse za nove uporabnike, ki jih nudi veliko online stavnic, vzemite v obzir le v kolikor se strinjate z vsem ostalim v povezavi s to stavnico. Da bi jih izkoristili, morate že dalj časa staviti v njej, vendar v vsakem primeru dobro preberite pogoje, ki jih morate izpolniti za pridobitev posameznega bonusa. Široka ponudba, velika izbira načinov stave, ugled, zanesljivost stavnice ter seveda korektni koeficienti so tisto, kar bi morali iskati pri vsaki stavnici, bonus pa je samo dobrodošel dodatek...