BONUSI IN PROMOCIJE SPLETNIH STAVNIC

 

ŠPORTNA STAVNICA 1XBET
1xbet stavnica1xbet daje vsem novim uporabnikom 100% bonus na prvo vplačilo. Bonus je do 100€. Da bi dobili bonus, se morate registrirati na stavnico 1xbet in izvesti prvo vplačilo (minimalno 1€). Vaše vplačilo se bo avtomatsko podvojilo, vse do 100€. Pravila za izplačilo: 5x vložiti vplačano vsoto in bonus v športni stavnici, single ali kombo stave na koeficient 2.00 ali več (za kombo stave mora imeti najmanj en tekma koeficient 2.00 ali več). Bonus je dostopen za igralce iz vseh držav, razen Rusije in bivših republik Sovjetske zveze!
Več informacij o stavnici 1xbet

 

ŠPORTNA STAVNICA BETWINNER
Betwinner stavnicaBetwinner vsem novim uporabnikom podarja 100% bonus na prvo vplačilo. Bonus znaša do 100€. Da bi pridobili bonus, se je potrebno registrirati v stavnici Betwinner in izvesti prvo vplačilo (minimum 1 €). Vaše vplačilo se bo avtomatično podvojilo, vse do 100 €. Pravila za izplačilo: 5x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici (combo stave), od česar morajo imeti najmanj trije dogodki koeficient 1.40 ali večji.
Več informacij o stavnici Betwinner

 

ŠPORTNA STAVNICA MELBET
Melbet stavnicaMelbet zagotavlja vsem novim uporabnikom 100% bonus na prvo vplačilo. Bonus je do 100€. Da bi dobili bonus, se je potrebno registrirati v stavnici Melbet in izvesti prvo vplačilo (minimum 1 €). Vaše vplačilo se bo avtomatsko podvojilo, vse do 100 €. Pravila za izplačilo: 5x vložiti vplačani znesek in bonus všportni stavnici(combo stave), pri čemer morajo imeti najmanj trije dogodki koeficient 1.40 ali večji.
Več informacij o stavnici Melbet

 

ŠPORTNA STAVNICA BETADRIA
Betadria stavnicaBetadria stavnica daje vsem novim uporabnikom 25% bonus na prvo vplačilo. Bonus lahko znaša tudi 100€. Pravila za izplačilo so: 6x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici na koeficient 2.0 ali več, v roku 90 dni. Bonus velja za igralce iz Slovenije.
Več informacij o stavnici Betadria

 

ŠPORTNA STAVNICA LSBET
Lsbet stavnicaLsbet vsem novim uporabnikom daje 50% bonusa na prvo vplačilo. Bonus je vse do 120€. Da bi dobili bonus, se registrirajte na stavnico Lsbet in izvedite prvo vplačilo z minimalnim pologom 20€, odigrajte eno stavo v višini vplačanega depozita, single ali kombinirano, z minimalno kvoto 2.00; če uganete, lahko takoj dvignete denar s stavnega računa, če želite, če pa zgrešite, lahko za bonus zaprosite prek klepeta v živo ali prek e-maila in bonus bo na vašem računu. Pravila za izplačilo: 6x vložiti vplačani znesek in bonus na športni stavnici, single ali kombinirano, na koeficient 2.00 ali več. Bonus je na voljo igralcem iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Srbije in Črne gore!
Več informacij o stavnici Lsbet

 

ŠPORTNA STAVNICA RELOADBET
Reloadbet stavnicaReloadbet daje vsem novim uporabnikom 100% bonus na prvo vplačilo. Bonus je vse do 120€. Da bi dobili bonus, se registrirajte v stavnici Reloadbet in izvedite prvo vplačilo, minimum 20 €, odigrajte eno stavo v višini vplačanega pologa(single ali combo) z minimalno kvoto 1.50 in bonus je avtomatsko na vašem računu. Pravila za izplačilo: 10x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici (single ali combo stave) na koeficient 1.80 ali večji. Rok za obračanje bonusa je 60 dni.
Več informacij o stavnici Reloadbet

 

ŠPORTNA STAVNICA BET-AT-HOME
Bet-at-home stavnicaBet-at-home daje vsem novim uporabnikom 50% bonus na prvo vplačilo. Bonus lahko znaša tudi 100€. Da ste do njega upravičeni, morate ob prvem vplačilu vpisati bonus kodo FIRST in vaše vplačilo se bo takoj podvojilo. Opozorilo: bonus morate aktivirati najpozneje v 10 dneh od dneva vplačila na stavni račun, v možnosti Upravljanje računa/Unovčite bonus. Po poteku navedenega roka, igralec izgubi pravico do bonusa. Pravila za izplačilo so: 4x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici (velja za posamezne in za vse kombinirane stave), v roku 90 dni, na koeficient 1.7 ali več. Bonus velja za igralce iz Slovenije, Hrvaške, Črne gore, Bosne in Hercegovine ter Makedonije.
Več informacij o stavnici Bet-at-home

 

ŠPORTNA STAVNICA WILLIAM HILL
William Hill stavnicaWilliam Hill vsem novim uporabnikom ponuja brezplačno stavo. Brezplačna stava je vse do 20£. Odprite svoj račun William Hill s promocijsko kodo F20 in nato izvedite prvo stavo v minimalnem znesku 10£, na koeficient večji od 1.5. Nato boste dobili dve brezplačni stavi v višini po 10£. Bonus trenutno ni na voljo za države EX-YU, ampak le za igralce iz Velike Britanije.
Več informacij o stavnici William Hill

 

POMEMBNO: Promocije in bonusi so določeni s strani stavnic. Pazljivo preberite pogoje in odredbe promocije in bonusa pred vsakim vplačilom. Bonuse za nove uporabnike, ki jih nudi veliko online stavnic, vzemite v obzir le v kolikor se strinjate z vsem ostalim v povezavi s to stavnico. Da bi jih izkoristili, morate že dalj časa staviti v njej, vendar v vsakem primeru dobro preberite pogoje, ki jih morate izpolniti za pridobitev posameznega bonusa. Široka ponudba, velika izbira načinov stave, ugled, zanesljivost stavnice ter seveda korektni koeficienti so tisto, kar bi morali iskati pri vsaki stavnici, bonus pa je samo dobrodošel dodatek...